Työpajat, TYHY, koulutukset

Toiminnallinen taiteilija

Tyhytoiminta, koulutus ja toiminnalliset työpajat

 

Onko taas vuosittaisen tyhy-päivä kulman takana? Työyhteisö kaipaisi välillä jotain muutakin kuin ruokailua paikallisessa ravintolassa? Vai onko viikottainen työpalaveri käynyt toistamaan samaa kaavaa? Motivaatio hukassa? Työntekijät tulevat paikalle, mutta eivät ole läsnä? Tilaa minut paikalle! 

 

Yritykseni tarjoaa työpajoja, koulutuksia sekä tyhy-paketteja laajasti draaman, toiminnallisuuden ja ilmaisutaidon menetelmin. Työskentelyillä voidaan esimerkiksi parantaa vuorovaikutussuhteita – tai kirkastaa työtehtävien laatua yhteisöissä. Työhyvinvointihetkillä voidaan pohtia yhdessä työyhteisön kanssa juuri niitä kysymyksiä, jotka kyseisellä hetkellä on vallalla. Ei pidä myöskään unohtaa luovuutta, leikkiä ja naurua!

Olen ohjannut erilaisia ryhmiä jo lapsuudesta lähtien. Olen partionohjaaja, yhteisöpedagogi, toiminnallisen ryhmätyön ohjaaja, tarinateatteriohjaaja, psykodraamaohjaaja sekä työnohjaaja. Opiskelen parhaillaan psykodraamakouluttajaksi. Minulla on ohjauskokemusta yksilöohjauksesta, sekä niin miniryhmistä kuin sadan ihmisen ryhmistä. 

 

Voin rakentaa paketteja toiveidenne mukaan – otathan siis rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

Ohjaajana Lara on mukaansa tempaava ja HAUSKA! Ihmisten kanssa Lara on turvallinen ja huomaavainen. Laran erityispiirre on, että osaa lukea ihmistä. Suosittelen Laraa etenkin sellaisiin tilanteisiin, missä ihmiset ovat arkoja, epäluuloisia eikä heillä ole kokemusta ”heittäytymisestä”.
– Erja Järvisalo

Ohjaajana Lara on innostava ja positiivista mielialaa ja energiaa synnyttävä. Suosittelen Laraa monenlaisiin ihmisten ohjaamistilanteisiin, pieniin ja suuriin ryhmiin.
– Toivo Loikkanen, aluekappalainen, rovasti, Savonlinnan seurakunta

Ryhmänohjaus

Laralla on erityinen kyky saada ihmiset tuntemaan olonsa turvalliseksi. Hänen seurassaan tulee tunne, että on täysin hyväksytty; täysin oikeutettu olemaan se mikä/kuka on. Laralla on taito antaa rakentavaakin palautetta niin, että se tuntuu kannustukselta.

Johanna Eränummi

palveluneuvoja | Nordea Savonlinna

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on sitoutunut, suunnitelmallinen, määrätietoinen ja vastuullinen. Ihmisten kanssa Laran toiminta näyttäytyy oikeudenmukaisena, tasa-arvoisena ja aitona kohtaamisena.

Laran erityispiirre on tilanteen haltuun ottaminen, huumori ja rohkea heittäytyminen uusiin asioihin. Voin suositella Laraa, koska minulle on välittynyt hänen ohjauksessaan kokemus hänen aidosta kiinnostuksestaan ihmiseen ja ihmisyyteen.

Päivi Laukkanen

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on innostava ja hauska! Ihmisten kanssa Lara on rehellinen.

Laran erityispiirre on saada ihmiset mukaan. Suosittelen Laraa erittäin lämpimästi ryhmäkoulutuksiin!

Kari Pykäläinen

kanttori | Savonlinnan seurakunta

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on rento, mukaansa tempaava.

Ihmisten kanssa Lara on luonteva.

Heli Muhonen

talousjohtaja | Savonlinnan seurakunta

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on mukaansa tempaava, selkeä, pirtsakka! Ihmisten kanssa Lara on rauhallinen. Laran erityispiirre on hersyvä luonne, kaikki huomioiva.

Suosittelen Laraa tehtävään kuin tehtävään. Kaikki onnistuu varmasti.

Marjo Ahokas

lastenohjaaja | Savonlinnan seurakunta

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on positiivinen, lämmin ja innostava. Ihmisten kanssa Lara on tasapuolinen ja rauhallinen. Laran erityispiirre on luovuus ja kyky ottaa huomioon erilaisia näkökulmia.

Suosittelen Laraa yhteisöjen ja ryhmien ohjaustehtäviin.

Kaisa Oittinen

seurakuntapastori | Savonlinnan seurakunta

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on luova ja vahvasti läsnä. Lara pystyy luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa kaikkien on helppo olla ja hengittää. Ihmisten kanssa Lara on tarkkanäköinen ja huumorintajuinen. Huomioi jokaisen ja antaa tilaa, mutta pitää tilanteen napakasti hallinnassa.

Laran erityispiirre on kyky laittaa itsensä likoon. Suosittelen Laraa erilaisten ryhmien ohjaamiseen. Myös sosiaalisia tilanteita jännittävät ihmiset tulevat kohdatuiksi. Laran ohjauksessa kaikille jää hyvä mieli. Vapaa sana: Sinulla on paljon annettavaa, teet hienoa työtä!

Laura Vänttinen

hankepäällikkö | Vihreä Telakka-hanke / Piällysmies ry

Ryhmänohjaus

Ohjaajana Lara on osaava, monipuolinen ja innostava. Lara on hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeentuleva ja muut huomioon ottava.

Laran erityispiirre on sielukkuus, joka näkyy työssä intohimoisena suhtautumisena, periksi antamattomuus, jolla hän luo uutta ja kokeilee uusia asioita rohkeasti sekä hyvä huumorintaju, joka antaa tapoja käsitellä myös vaikeita asioita luontevasti.

Suosittelen Laraa yhteistyökumppanina. Lara on luotettava, innovatiivinen ja asioihin hyvin paneutuva. Suosittelemme Laraa yksilö- ja ryhmänohjauksessa, hän on alan monipuolinen menetelmäosaaja. Suosittelen Laraa myös työyhteisöjen valmennuksiin.

Rikhard Blomerus

toiminnanjohtaja | Setlementti Linnalan Nuoret ry